Ο Reza Valdo Maspaitella κεντρικός ομιλητής του 1st Blockchain Conference

VALDO

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τον κ. Reza Valdo Maspaitella, President & CEO at VALDO Inc. ως έναν εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

O Reza Valdo Maspaitella αποτελεί έναν από τους leaders της χρηματοοικονομικής αγοράς της Ινδονησίας. Με περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, στον τραπεζικό τομέα και στην ασφαλιστική αγορά, έχει εργαστεί σε κάποιους από τους μεγαλύτερους διεθνείς χρηματοοικονομικούς ομίλους, όπως η Citibank, η GE Capital, η Standard Chartered και η Allianz.

Το εύρος των δραστηριοτήτων του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, όπως το Strategic Management και το Credit & Risk Management με εξειδίκευση στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό.

Το 2002 προχώρησε στην ίδρυση της συμβουλευτικής εταιρείας VALDO Inc. με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν σωστά την επιχειρησιακή τους στρατηγική, χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία ως επιταχυντή για τη μεγιστοποίηση των κερδών τους, περιορίζοντας παράλληλα το κόστος, αλλά και τους ενδεχόμενους κινδύνους που μπορεί να διαταράξουν την επιχειρησιακή τους συνέχεια.

Το 2008 κατέκτησε το βραβείο του πιο Υποσχόμενου Επιχειρηματία της χρονιάς στα Asia Pacific Entrepreneurship Awards, ενώ το 2013 η εταιρεία του διακρίθηκε με το βραβείο Best Asia SME Company Award, για την προσφορά της στο σύνολο των Ασιατικών επιχειρήσεων.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conferenceφιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-20:30| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr