Ο Μιχάλης Μίγγος και ο Παναγιώτης Πιέρρος μιλούν για τις online απάτες και ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων και των NFTs αποκλειστικά στο 1st Blockchain Conference

πιερροςμιγγος-1-1024x555

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τον κ. Μιχάλη ΜίγγοΜηχανικός Πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας, Co-Founder Tictac Cyber SecurityCyberX και Texnikoi.com και τον κ. Παναγιώτη Πιέρρο, Οικονομολόγος, Cyber Security Consultant, Data Recovery Managing Director, Co-Founder IQBrokers και CyberX ως δύο εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

Ο κ. Μιχάλης Μίγγος είναι Μηχανικός Πληροφορικής & Κυβερνοασφάλειας και συνιδρυτής των εταιριών Tictac Cyber SecurityCyberX και Texnikoi.com.

Η ενασχόληση του με το χώρο της πληροφορικής ξεκίνησε το 1996, ως Web Designer & IT Administrator και έχει εξειδικευτεί στην Ανάκτηση Δεδομένων, την διερεύνηση ψηφιακών πειστηρίων, την Κυβερνοασφάλεια και την Εκπαίδευση στη χρήση κρυπτονομισμάτων.

Από το 2017 είναι ενεργός επενδυτής και εκπαιδευτής στο χώρο των κρυπτονομισμάτων και της αποκεντρωμένης οικονομίας (DEFI).

Στο προσωπικό του blog: mikemingos.gr και στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube μπορεί να βρει κανείς βίντεο εκπαίδευσης για τα Κρυπτονομίσματα & δωρεάν Newsletter, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε αρκετές ημερίδες και ομιλίες σχετικά με το χώρο των Κρυπτονομισμάτων.

Ο κ. Παναγιώτης Πιέρρος είναι ΟικονομολόγοςCyber Security Consultant και Data Recovery Managing Director, καθώς επίσης και συνιδρυτής της εταιρείας ανάκτησης δεδομένων και κυβερνοασφάλειας TICTAC  και των εταιρειών IQBrokers και CyberX.

Έχει ασχοληθεί με το Management εταιριών Πληροφορικής από το 2009, όντας Managing Director της Tictac εταιρείας ανάκτησης δεδομένων (data recovery) από το 2009.

Παράλληλα με την εμπλοκή του στην ανάκτηση δεδομένων και disaster recovery, ανέπτυξε μαζί με τους συνεργάτες του το 1ο πανελλήνιο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης ιδιωτών και επιχειρήσεων, το texnikoi.com.

Ήταν ο πρώτος στην Ελληνική αγορά που εισήγαγε μαζί με τους συνεργάτες του την υπηρεσία Ransomware Incident response, παρέχοντας σε εταιρίες και ιδιώτες που έχουν χτυπηθεί από ιούς Ransom, την εξειδικευμένη υποστήριξη, μέσω της εν λόγω υπηρεσίας.

Στην ομιλία τους στο 1st Blockchain Conference 2022 με τίτλο «Online απάτες και ασφάλεια σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs» μας μιλούν για τους κινδύνους αλλά και τις απάτες που παρατηρούνται συχνά στις αγορές των κρυπτονομισμάτων και των NFTs, επισημαίνοντάς μας τα στοιχεία εκείνα στα οποία θα πρέπει να εστιάζουμε πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε κάποια επένδυση, αλλά και το πώς μπορούμε να προφυλαχτούμε από τους πιθανούς κινδύνους.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference 2022 | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-21:00| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr