Ο Απόστολος Τσικούρας κεντρικός ομιλητής του 1st Blockchain Conference

ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται τον κ. Απόστολο Τσικούρα, Μέλος της διαχειριστικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Κρυπτονομισμάτων (Greek Cryptocurrency Community),  ως έναν εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

Ο Απόστολος Τσικούρας είναι τεταρτοετής φοιτητής νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο άρχισε να ασχολείται σοβαρά με τα κρυπτονομίσματα, οπότε και ξεκίνησε το mining, και την εμπορία μηχανημάτων εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε ακαδημαϊκές ομιλίες και μη, είναι διαχειριστικό μέλος της ελληνικής κοινότητας κρυπτονομισμάτων, ενώ παράλληλα κάνει YouTube videos στο κανάλι του cryptocapitalist.

Σήμερα εργάζεται ως ερευνητής σε νομικό γραφείο που εστιάζει σε ζητήματα financial technology και ως placement advisor σε αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας για τη διαπραγμάτευση σε αγορές συναλλάγματος.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-21:00| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr