Η Χριστιάνα Αριστείδου κεντρική ομιλήτρια του 1st Blockchain Conference

ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ_X

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχεται την κα Χριστιάνα Αριστείδου, Founder & CEO, “the Hybrid LawTech Firm” Technology Lawyer President of Technology Committee of Cyprus Bar Association/Blockchain ως μια εκ των κεντρικών ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022

Η κα Αριστείδου είναι Δικηγόρος με εξειδίκευση στο Business Technology, Διευθύνουσα Σύμβουλος της «The Hybrid LawTech Firm». Με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας, έχει συμμετάσχει σε διεθνή και σύνθετα νομικά έργα για την επιχειρηματικότητα και τις νέες προηγμένες τεχνολογίες. Είναι νομικός σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες με εξειδίκευση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη χρηματοδότηση καινοτόμων έργων, την κανονιστική τους συμμόρφωση, ενώ έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό ατόμων, εταιρειών, αρχών και ρυθμιστικών αρχών.

Η Χριστιάνα είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνολογίας της CBA, National Delegate στην Επιτροπή Blockchain ISO TC/307, έχει ενεργό συμμετοχή στο Working Group 3 για τη σύνταξη προτύπων για Έξυπνες Συμβάσεις και στο Working Group 6 για περιπτώσεις χρήσης Blockchain. Είναι μέλος της ITU και έχει υπηρετήσει σε ITU-FG-DLTs. Είναι επίσης Certified International Legal Project Practitioner (IILPM), μέλος του PMI Cyprus Chapter, εγκεκριμένη Εκπαιδεύτρια HRD, Πρέσβειρα του European Legal Technology Association (ELTA) στην Κύπρο και Specialist Digital Transformation. Η Χριστιάνα είναι Co-Founder και, μέχρι πρόσφατα, Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Blockchain (CBA) που πρόσφατα συγχωνεύθηκε με την Cyprus Blockchain Technologies (CBTs). Αυτή τη στιγμή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των CBTs και εργάζεται σε εταιρείες τεχνολογίας και επενδύσεων. Η Χριστιάνα είναι επίσης συγγραφέας τεχνολογικού δικαίου με πολυάριθμες δημοσιεύσεις και άρθρα σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, νομικά περιοδικά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια για το δίκαιο και την τεχνολογία.

Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

1st Blockchain Conference | *Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του Blockchain στη Β. Ελλάδα*

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022  16:00-21:00| Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Eίσοδος ελεύθερη!

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Απαραίτητη προεγγραφή στο blockchainconference2022.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου blockchainconference2022.gr