Δελτίο Τύπου 1st Blockchain Conference 2022

1st Blockchain Conference 2022_900x500

1st Blockchain Conference

Unlocking Blockchain

Fintech / NFTs / Cyber Security / Metaverse / Insurance

21 Ιουνίου 2022 | 16:00-20:30

*Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη)

Η Insurance Innovation με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1st Blockchain Conference 2022, το πρώτο συνέδριο στο τομέα του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στη Β. Ελλάδα.
Mε κεντρικό σύνθημα «Unlocking Blockchain» το Blockchain Conference, φιλοδοξεί να αποκρυπτογραφήσει τη τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων και να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Το συνέδριο διοργανώνεται για πρώτη φορά και θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 16:00-20:30 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες (online & offline) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλές νέες έννοιες, οι οποίες αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας όπως τα NFTs, το cyber security και τo metaverse.
Διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές και επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μας μεταφέρουν στην meta-εποχή και μοιράζονται μαζί τις τελευταίες τάσεις στη τεχνολογία Blockchain. Οι ομιλίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης και θα αναπτυχθούν με τη συμμετοχή των συνέδρων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν μέσα από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες θα έχουν ως αντικείμενο:
• Τι είναι η τεχνολογία blockchain και πώς μπορεί να μετασχηματίσει τον κόσμο μας
• Ο νέος κόσμος του metaverse
• Τι είναι το bitcoin και τα altcoins και ποια η χρησιμότητά τους
• Ethereum και smart contracts – To τέλος των μεσαζόντων
• Τι είναι τα NFTs και τι εξυπηρετούν στη πράξη
• Κρυπτονομίσματα και φορολογία στην Ελλάδα
• Οι νομικές πτυχές της τεχνολογίας blockchain
• Πώς το cyber security αναδιαμορφώνει την ασφαλιστική βιομηχανία

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 1st Blockchain Conference 2022.

Παράλληλα, στα πλαίσια του συνεδρίου θα αναπτυχθούν σε μια ειδική ενότητα οι προοπτικές εκπαίδευσης και κατάρτισης στην τεχνολογία Blockchain στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του Blockchain Factory, της 1ης κοιτίδας Blockchain στην Θεσσαλονίκη!

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι σπουδαστές και οι νέοι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες που παρέχουν ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στη τεχνολογία Blockchain, λαμβάνοντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα.

Για όσους παρακολουθήσουν διαδικτυακά το 1st Blockchain Conference θα υπάρχει ζωντανή δημοσιογραφική κάλυψη με απευθείας μετάδοση από τα μέσα ενημέρωσης της Insurance Innovation για να μη χάσουν λεπτό οι online συμμετέχοντες από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές παρουσιάσεις.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής!

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας στο blockchainconference2022.gr
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στoν κ. Αριστείδη Βασιλειάδη και την κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο sales@insuranceinnovation.gr / aris@insuranceinnovation.gr και τηλεφωνικά στο 2312201003 και 6941 665 405.

Υπό την Αιγίδα:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Με την υποστήριξη του Chaise Blockchain Skills for Europe

Χορηγοί:

GOLD: NewCo AE
SILVER: Experto Crede Consultants, NFT Agency

Χορηγοί Επικοινωνίας:
ATLAS TV, bankingnews.gr, businessdaily.gr, cityportal, cryptonomist.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, dealnews.gr, epixeiro, euro2day.gr, grtimes.gr, insuranceforum.gr, The Insurer, moneyview.gr, North Radio 98.0, ΣοφοκλέουςIn, Startup.gr, STARTUPPER, VORIA.GR